Prodajni asortiman preduzeća "Metaling plus" obuhvata proizvode i opremu za instalacije grejanja, klimatizacije, hladjenja, industrijske armature, vodovoda i sanitarija kao i svih vrsta obnovljivih izvora energije.

U dugom vremenskom periodu imali smo veliki broj zadovoljnih komintenata u svim oblastima kojima se bavimo. Bez rezerve smo podžavali svoje poslovne partnere a posebno domaće proizvodjače što i danas činimo. U okviru delatnosti kojima se bavimo cilj nam je da pratimo sve tehnološke i ekološke novitete koji se primenjuju na tržištu koje pokrivamo a mogu biti realno primenjivi.

Od 1994 do 2002 godine "Metaling plus" je bio jedan od najvećih prodavaca pocinkovanog fitinga (spojnica) kao ugovarač "Livnice Kikinda" i jedan od većih prodavaca armature domaćih proizvodjača ( "Istra"-Kula, "Panonija"-Indjija, "Zvezda"-Kovin, "Pobeda"-Novi Sad itd.)

Od 1996 smo distributeri termoizolacionih materijala firme "ARMACELL" jednog od najvećih proizvodjača termoizolacionih materijala na bazi sintetičkog kaučuka i polietilena. U medjuvremenu smo u prodajni program uveli i proizvode drugih renomiranih evropskih proizvodjača izolacije kao što je "KAIMANN"

1996. godine dovodimo na tržište Srbije austrijskog proizvodjača armature za grejanje, firmu "HERZ" iz Beča a od 2005. godine deo našeg prodajnog asortimana čine i proizvodi nemačke firme "OVENTROP" i italijanske firme "GIACOMINI".

Distributeri smo italijanskog proizvodjača samolepljivih traka za industriju i termotehniku "SCAPA TAPE". Ove trake se izmedju ostalog koriste i u avio industriji i automobilskoj industriji.

Ovlašćeni smo distributeri nemačkog proizvodjača kalorimetara, merila toplote za grejanje i hladjenje, firme "LANDIS&GYR".

Od domaćih proizvodjača u prodajnom asortimanu kotlova i sistema na pelet imamo proizvode firme "GAS INŽENjERING" – Mladenovac, fabrike čeličnih panelnih radijatora "JUGOTERM" –Merošina, bakarne cevi "Fabrike bakarnih cevi Majdanpek" , proizvode firme "FENIKS BB" iz Niša kao i proizvode drugih domaćih proizvodjača.Od domaćih proizvodjača u prodajnom asortimanu kotlova i sistema na pelet imamo proizvode firme "GAS INŽENjERING" – Mladenovac, fabrike čeličnih panelnih radijatora "JUGOTERM" –Merošina, bakarne cevi "Fabrike bakarnih cevi Majdanpek" , proizvode firme "FENIKS BB" iz Niša kao i proizvode drugih domaćih proizvodjača.

 
Na sva dodatna pitanja, rado ćemo vam odgovoriti kontaktirajte nas